Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Sat Oct 20, 2018 9:41 am

All times are UTC




Post a reply
Username:
Subject:
Message body:
Enter your message here, it may contain no more than 60000 characters. 

Smilies
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Font size:
Font colour
Options:
BBCode is ON
[img] is OFF
[flash] is OFF
[url] is ON
Smilies are ON
Disable BBCode
Disable smilies
Do not automatically parse URLs
Please click and drag the 2 correct statements to the right hand side.
Please click and drag the 2 correct statements to the right hand side.
Please select the options below to the correct list to avoid automated registrations.
Statements
2 correct statements
Chickens can talk
Dogs have 4 legs
Elephants can fly
Fish can swim
   

Topic review - Hatch bot by me working!!1366x768
Author Message
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
well u can adjust the RGB
Post Posted: Fri Mar 09, 2018 2:50 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
Elrayes wrote:
thalius wrote:
Cjpri wrote:
Hey I am new to this forum but I am used to Macros and stuff.
Today I started using Blue Eye Macro and I wanted to try out this Script...

I am using 1366x768 resolution but, when I hit "Start" to start the bot it doesn't to anything...
Could it be due to the new position of the hatching window? (Its more attached to the inventory window)


I would also like to know what happened, I had used this macro before but now it does not seem to work ...
Does anyone know why?

yeah because the Hatch Window Position Changed .


Oh yes, thanks for the reply!
Is there any way to make it work again?
Post Posted: Fri Mar 09, 2018 2:48 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
thalius wrote:
Cjpri wrote:
Hey I am new to this forum but I am used to Macros and stuff.
Today I started using Blue Eye Macro and I wanted to try out this Script...

I am using 1366x768 resolution but, when I hit "Start" to start the bot it doesn't to anything...
Could it be due to the new position of the hatching window? (Its more attached to the inventory window)


I would also like to know what happened, I had used this macro before but now it does not seem to work ...
Does anyone know why?

yeah because the Hatch Window Position Changed .
Post Posted: Fri Mar 09, 2018 2:47 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
Cjpri wrote:
Hey I am new to this forum but I am used to Macros and stuff.
Today I started using Blue Eye Macro and I wanted to try out this Script...

I am using 1366x768 resolution but, when I hit "Start" to start the bot it doesn't to anything...
Could it be due to the new position of the hatching window? (Its more attached to the inventory window)


I would also like to know what happened, I had used this macro before but now it does not seem to work ...
Does anyone know why?
Post Posted: Fri Mar 09, 2018 2:43 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
Hey I am new to this forum but I am used to Macros and stuff.
Today I started using Blue Eye Macro and I wanted to try out this Script...

I am using 1366x768 resolution but, when I hit "Start" to start the bot it doesn't to anything...
Could it be due to the new position of the hatching window? (Its more attached to the inventory window)


Attachments:
incubator.png
incubator.png [ 1.06 MiB | Viewed 428 times ]
Post Posted: Thu Dec 21, 2017 10:03 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
wel any1 try it and works?
i want to try right now, but no egg..
Post Posted: Thu Nov 10, 2016 6:52 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
Um, so does this macro influence the hatching rate at all or it's just for people who don't wanna do it themselves?
Post Posted: Thu Nov 06, 2014 4:27 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
why should left click and not right click??
Post Posted: Thu Nov 06, 2014 2:54 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
Thx For The Script man i can hatch 5/5 mechanorimon and 5/5 patamon :D

Dont Forget To Click
THANK YOU :D
Post Posted: Mon Sep 15, 2014 2:53 pm
  Post subject:  Re: Hatch bot by me working!!1366x768  Reply with quote
yea i don't think that we need bot for hatching eggs that are alredy safe to hatch but still thx
there is lazy people in this world
Post Posted: Wed Aug 13, 2014 2:59 pm

All times are UTC


Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group