Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Sat Oct 20, 2018 9:39 am

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat May 24, 2014 6:29 am 
Contributor
Contributor



Joined: Mon Apr 21, 2014 12:16 pm
Posts: 79
Been thanked: 2 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 50
nice bro


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat May 24, 2014 11:18 am 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Sun Mar 02, 2014 12:15 am
Posts: 456
Location: bandung
Been thanked: 21 time(s)
Has thanked: 31 time(s)
Contribution Points: 70
Screen Shot please :)


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat May 24, 2014 1:37 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Sun Feb 09, 2014 10:39 am
Posts: 285
Been thanked: 35 time(s)
Has thanked: 21 time(s)
Contribution Points: 38
guys theres still a bug its not working with core eggs and 100% egg coz after reaching 3/5 if you try 4/5 it will say a warning i will fix it as soon as possible. sorry for bug xd

_________________
MY Work~

Simple Bot For Farming Event Items Without Getting Hit By Mc [1366x768]=== http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=17117
Hatching Bot[1366x768]=== http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=128&t=18355
Etemon Server Continent[1024x768]=== http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=304&t=16723
Silk Items for Mega(M) avaliable in game!!!=== http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=302&t=17742


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Jun 01, 2014 5:40 pm 
Active User
Active User



Joined: Sat Mar 08, 2014 1:38 am
Posts: 33
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 73
hoh much success rate Worn Digi-Egg Capsule? :?:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Jun 01, 2014 8:57 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor
User avatar



Joined: Wed Apr 30, 2014 2:58 pm
Posts: 139
Been thanked: 19 time(s)
Has thanked: 4 time(s)
Contribution Points: 49
thanks bro . . i will try it soon , , hopely its working . .

_________________
SORRY FOR MY BAD ENGLISH xD n DONT FORGET TO CLICK THANK YOU IF I HELP YOU ^^


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Jun 02, 2014 12:33 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Mon Mar 24, 2014 2:45 am
Posts: 137
Been thanked: 4 time(s)
Has thanked: 15 time(s)
Contribution Points: 61
thanks
i will try


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Jun 02, 2014 12:36 am 
Silver Contributor
Silver Contributor
User avatar



Joined: Tue Jun 19, 2012 10:11 pm
Posts: 151
Location: Indonesia
Been thanked: 14 time(s)
Has thanked: 5 time(s)
Contribution Points: 33
Ty for sharing Sir..
let met try this out... :lol: :lol: :lol: :lol:


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Jun 02, 2014 12:50 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Mon Mar 24, 2014 2:45 am
Posts: 137
Been thanked: 4 time(s)
Has thanked: 15 time(s)
Contribution Points: 61
for 1024x786 ?


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Mon Jun 02, 2014 1:21 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Sun Apr 20, 2014 4:53 pm
Posts: 242
Been thanked: 7 time(s)
Has thanked: 46 time(s)
Contribution Points: 116
not bad


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Hatch bot by me working!!1366x768
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Fri Jun 20, 2014 6:45 pm 
New User
New User



Joined: Fri Jun 20, 2014 4:21 pm
Posts: 1
Been thanked: 0 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 10
Hi admin, why when I copy and paste this script into macro, why it not function at all? Or I need to go specific area to hatch only applicable???


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 34 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group