Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Mon Jun 18, 2018 3:28 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Next
Author Message
 Post subject: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 40 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 2:52 pm 
New User
New User



Joined: Tue Nov 13, 2012 11:47 am
Posts: 12
Location: lilithmon
Been thanked: 41 time(s)
Has thanked: 0 time(s)
Contribution Points: 282
i use windows xp on my pc
here tutorial and i not detected by dmo hackshield
open control panel >> and find user account
create new account with name itil or another name u want :roll:
after finish create new account click set password for ur new account
set ur password with itil or anything u want and click finish
now u have new acount itil with password itil, then go to ur blue eye macro folder find BlueEyeLauncher. then right click ur BlueEyeLauncher >>Run as>>the following user change administrator to itil and give password itil :twisted:
now u can use ur BEM without detected, i test and use for 5hours no detected

just share what can i do for boting, hs cant detect bcs BEM running in another account
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

_________________
Click thank if usefull for you


Last edited by dejavu on Thu Nov 15, 2012 8:54 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 4:32 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Thu Aug 02, 2012 3:23 am
Posts: 1168
Been thanked: 132 time(s)
Has thanked: 60 time(s)
Contribution Points: 1007
hoho nice trick , thanks for sharing. gonna test it tonight after work :lol:

_________________
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=134&t=58[*]Trading CP[*]
http://www.blueeye-macro.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=60[*]Gigus[*]
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=301&t=13284&hilit=no+leader+endrich[*]GDMO no leader spot[*]
no need to said it, just click there >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 4:32 pm 
Contributor
Contributor
User avatar



Joined: Sun Jan 29, 2012 11:24 pm
Posts: 74
Been thanked: 3 time(s)
Has thanked: 1 time(s)
Contribution Points: 2
Wow Works i did it a bit differently though i used my guest acc created a new admin acc Ran BE from my main admin acc then ran DMO with the dummy Admin Acc only problem i have is when i activate BE my mouse becomes non functional only to left click any1 kno how i can fix this

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 6:30 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Tue Jul 31, 2012 5:25 pm
Posts: 260
Location: Indonesia
Been thanked: 35 time(s)
Has thanked: 35 time(s)
Contribution Points: 146
Nah... this is it!!!
You got my thanks buddy!!!

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 6 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 6:57 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Thu Aug 02, 2012 3:23 am
Posts: 1168
Been thanked: 132 time(s)
Has thanked: 60 time(s)
Contribution Points: 1007
sorry i cant find 'RUN AS' , im using Windows 7 . there is only Run as admin.
can help ?

found it with help of google :lol:
here is he link for you guys who need it

http://www.sevenforums.com/tutorials/419-run-different-user.html

_________________
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=134&t=58[*]Trading CP[*]
http://www.blueeye-macro.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=60[*]Gigus[*]
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=301&t=13284&hilit=no+leader+endrich[*]GDMO no leader spot[*]
no need to said it, just click there >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 2 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 10:53 pm 
Lifetime VIP Contributor
Lifetime VIP Contributor
User avatar



Joined: Mon Oct 10, 2011 10:19 am
Posts: 249
Location: Cairo,Egypt
Been thanked: 226 time(s)
Has thanked: 15 time(s)
Contribution Points: 3648
Thanks alot , we all owe ya :D

_________________
If I helped click THANK YOU


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Wed Nov 14, 2012 11:46 pm 
Gold Contributor
Gold Contributor



Joined: Wed Jun 06, 2012 12:28 pm
Posts: 432
Been thanked: 21 time(s)
Has thanked: 6 time(s)
Contribution Points: 610
W-wow. Oooooh! Looks like we're back to editing scripts!

You get my thanks here.



This is the best workaround we have so far while we wait for Gigus' fix. Someone edit the topic title to put this as the best way so far!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Thu Nov 15, 2012 2:07 am 
Partner / Developer
Partner / Developer
User avatar



Joined: Mon Jan 18, 2010 11:51 am
Posts: 4523
Been thanked: 1184 time(s)
Has thanked: 132 time(s)
Contribution Points: 32825
Very nice workaround!

Well done, and thanks for sharing.

_________________
Blue Eye - Developer / Moderator
Code:
Gigus


Please read the rules about contribution points - click here

Do you know everything about BE, the forum, licenses and contribution points?
Please take a minute to read this introduction & guidelines.


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Thu Nov 15, 2012 8:28 am 
Gold Contributor
Gold Contributor
User avatar



Joined: Tue Jul 31, 2012 5:25 pm
Posts: 260
Location: Indonesia
Been thanked: 35 time(s)
Has thanked: 35 time(s)
Contribution Points: 146
endrich wrote:
sorry i cant find 'RUN AS' , im using Windows 7 . there is only Run as admin.
can help ?

found it with help of google :lol:
here is he link for you guys who need it

http://www.sevenforums.com/tutorials/419-run-different-user.html


You got my thanks too here ;)

_________________
Image


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: another way undetected BEM in gdmo
Thanked: 3 time(s)  Unread post Posted: Thu Nov 15, 2012 10:40 am 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Thu Aug 02, 2012 3:23 am
Posts: 1168
Been thanked: 132 time(s)
Has thanked: 60 time(s)
Contribution Points: 1007
futsalfrank wrote:
endrich wrote:
sorry i cant find 'RUN AS' , im using Windows 7 . there is only Run as admin.
can help ?

found it with help of google :lol:
here is he link for you guys who need it

http://www.sevenforums.com/tutorials/419-run-different-user.html


You got my thanks too here ;)


Np, just try to help there.

i got another problem,
how can there is a different screen resolution when im running BEM with new USER. my BEM script goes crazy, keep using food/disk/etc.

_________________
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=134&t=58[*]Trading CP[*]
http://www.blueeye-macro.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=60[*]Gigus[*]
http://www.blueeye-macro.com/viewtopic.php?f=301&t=13284&hilit=no+leader+endrich[*]GDMO no leader spot[*]
no need to said it, just click there >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 192 posts ]  Go to page 1, 2, 3, 4, 5 ... 20  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group