Blue Eye Logo

Blue Eye Macro

Automation is freedom
It is currently Wed Nov 14, 2018 4:38 pm

All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun Apr 24, 2016 5:08 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Wed Sep 05, 2012 10:00 am
Posts: 110
Been thanked: 9 time(s)
Has thanked: 22 time(s)
Contribution Points: 163
Can some one add anti macro for this script please ?
Code:
begin
     Variable.Set("r", "0")
     Variable.Set("i", "0")
     //initial pause for roaming movement (will determine how far it will move, more high = more far)
     Variable.Set("t", "300")
     begin loop()
          Function.Execute("Search")
          Variable.Set("x", "0")
          // RGB Target, replace it value as you need #1
          if  Color.At coordinate is (RGB)("34", "118", "180", "791", "76")
               begin loop()
                    // anti hit stuck
                    Variable.Add (Math)("x", "1")
                    if  Variable.Is greater than (Math)("x", "5")
                         begin
                              Keyboard.Hold keys("3")
                              Function.Execute("Human Pause")
                              Keyboard.Release keys("3")
                         end
                    // attack mode, Melee or Skill
                    Function.Execute("Melee")
                    // change target after target HP 0% #2
                    if  Color.At coordinate is not (RGB)("133", "26", "19", "572", "55")
                         begin
                              Macro.Restart("no")
                         end
               end
          Variable.Add (Math)("r", "1")
          if  Variable.Is greater than (Math)("r", "5")
               begin loop()
                    Variable.Add (Math)("i", "1")
                    Variable.Add (Math)("t", "20")
                    Function.Execute("Roam")
                    Function.Execute("Search")
                    // Stop Roam after find target
                    // RGB Target, replace it value as you need #3
                    if  Color.At coordinate is (RGB)("34", "118", "180", "791", "76")
                         begin
                              Macro.Restart("no")
                         end
                    if  Variable.Is equal to("i", "4")
                         Begin
                              Variable.Set("i", "0")
                         end
               end
     end
 end

function("Human Pause")
     begin
          Humanly.Pause("100", "300")
     end
function

function("Melee")
     begin
          Keyboard.Hold keys("1")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("1")
          Keyboard.Hold keys("4")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("4")
          Function.Execute("Heal")
     end
function

function("Skill")
     begin
          Keyboard.Hold keys("{<f2>}")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("{<f2>}")
          Keyboard.Hold keys("1")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("1")
          Keyboard.Hold keys("4")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("4")
          Function.Execute("Heal")
     end
function

function("Heal")
     // emergency heal - CC 25%
     if  Color.At coordinate is not (RGB)("216", "65", "54", "145", "128")
          begin
               Keyboard.Hold keys("{<f4>}")
               Function.Execute("Human Pause")
               Keyboard.Release keys("{<f4>}")
               Keyboard.Hold keys("{<f1>}")
               Function.Execute("Human Pause")
               Keyboard.Release keys("{<f1>}")
          end
     // Digi DS 5%
     if  Color.At coordinate is not (RGB)("15", "241", "255", "130", "142")
          begin
               Keyboard.Hold keys("{<f5>}")
               Function.Execute("Human Pause")
               Keyboard.Release keys("{<f5>}")
          end
     // Tamer DS 5%
     if  Color.At coordinate is not (RGB)("15", "241", "255", "117", "68")
          begin
               Keyboard.Hold keys("{<f7>}")
               Function.Execute("Human Pause")
               Keyboard.Release keys("{<f7>}")
          end
     // Food HP 50%
     if  Color.At coordinate is not (RGB)("243", "57", "40", "167", "129")
          begin
               Keyboard.Hold keys("{<f8>}")
               Function.Execute("Human Pause")
               Keyboard.Release keys("{<f8>}")
          end
function

function("Search")
     begin
          Keyboard.Hold keys("{<tab>}")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("{<tab>}")
          Keyboard.Hold keys("4")
          Function.Execute("Human Pause")
          Keyboard.Release keys("4")
          Function.Execute("Human Pause")
          Function.Execute("Heal")
     end
function

function("Roam")
     begin
          if  Variable.Is equal to("i", "1")
               begin
                    Variable.Set("Key", "s")
               end
          if  Variable.Is equal to("i", "2")
               begin
                    Variable.Set("Key", "d")
               end
          if  Variable.Is equal to("i", "3")
               begin
                    Variable.Set("Key", "w")
               end
          if  Variable.Is equal to("i", "4")
               begin
                    Variable.Set("Key", "a")
               end
          Keyboard.Hold keys("{Key}")
          Humanly.Pause("{t}", "{t}")
          Keyboard.Release keys("{Key}")
     end
function


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Tue Apr 26, 2016 9:25 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 840
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 240 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 1993
michlon wrote:
Can some one add anti macro for this script please ?

What's ur resolution ?!

_________________
--------------------------------------------------------------------------------
All Of My Scripts Can Be Found in Here !!!
viewtopic.php?f=304&p=190914
--------------------------------------------------------------------------------


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Apr 27, 2016 3:53 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Wed Sep 05, 2012 10:00 am
Posts: 110
Been thanked: 9 time(s)
Has thanked: 22 time(s)
Contribution Points: 163
Quote:
What's ur resolution ?!

1600x900 full screen


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Wed Apr 27, 2016 10:26 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 840
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 240 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 1993
michlon wrote:
Quote:
What's ur resolution ?!

1600x900 full screen

OK 5 min please and am gonna do it
EDIT : am sorry bro that resolution isn't listed on vmware idk why !!
so do my a favor and do the following steps to make it easier for me to add it to u
at first Open Investigator
Attachment:
1.png
1.png [ 50.23 KiB | Viewed 795 times ]

Then
Check that the Investigator is Opened
Attachment:
2.png
2.png [ 32.36 KiB | Viewed 795 times ]

then
make one of ur friends use macro protector on you!!!
and after 3 seconds press Printscreen button and solve the macro protect and do what the next pic says !!!
Attachment:
3.png
3.png [ 809.58 KiB | Viewed 795 times ]

_________________
--------------------------------------------------------------------------------
All Of My Scripts Can Be Found in Here !!!
viewtopic.php?f=304&p=190914
--------------------------------------------------------------------------------


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Thu Apr 28, 2016 6:56 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Wed Sep 05, 2012 10:00 am
Posts: 110
Been thanked: 9 time(s)
Has thanked: 22 time(s)
Contribution Points: 163
ahmedwaill wrote:
michlon wrote:
Quote:
What's ur resolution ?!

1600x900 full screen

OK 5 min please and am gonna do it
EDIT : am sorry bro that resolution isn't listed on vmware idk why !!
so do my a favor and do the following steps to make it easier for me to add it to u
at first Open Investigator
Attachment:
1.png

Then
Check that the Investigator is Opened
Attachment:
2.png

then
make one of ur friends use macro protector on you!!!
and after 3 seconds press Printscreen button and solve the macro protect and do what the next pic says !!!
Attachment:
3.png

Iil do it when iil get home and thx !! And if you could add agro option to it will be great!!


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 1 time(s)  Unread post Posted: Sat Apr 30, 2016 12:36 am 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 840
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 240 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 1993
Attachment:
File comment: Here's Ur script + added Anti Auto but not tested i don't have ur resolution !!! and made it attack agro and non agro
Bot.txt [18.95 KiB]
Downloaded 53 times

Please check it first then tell me :)

_________________
--------------------------------------------------------------------------------
All Of My Scripts Can Be Found in Here !!!
viewtopic.php?f=304&p=190914
--------------------------------------------------------------------------------


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Apr 30, 2016 6:33 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Wed Sep 05, 2012 10:00 am
Posts: 110
Been thanked: 9 time(s)
Has thanked: 22 time(s)
Contribution Points: 163
ahmedwaill wrote:
Attachment:
Bot.txt

Please check it first then tell me :)

Ty bro you got my thx :)))


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Apr 30, 2016 8:18 am 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Wed Sep 05, 2012 10:00 am
Posts: 110
Been thanked: 9 time(s)
Has thanked: 22 time(s)
Contribution Points: 163
ahmedwaill wrote:
Attachment:
Bot.txt

Please check it first then tell me :)

bro i dont see the option for agro digis there :<
i mean the leader digis that attacks me there is no option to att those digis


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sat Apr 30, 2016 8:30 pm 
VIP Contributor
VIP Contributor
User avatar



Joined: Fri Nov 01, 2013 10:45 pm
Posts: 840
Location: Egypt , Portsaid
Been thanked: 240 time(s)
Has thanked: 10 time(s)
Contribution Points: 1993
michlon wrote:
ahmedwaill wrote:
Attachment:
Bot.txt

Please check it first then tell me :)

bro i dont see the option for agro digis there :<
i mean the leader digis that attacks me there is no option to att those digis

when i've edited it I've edited the rgb of attacking all the digimons.. so it will attack the both leader and normal... and won't attack mc cards... just check it u will see

_________________
--------------------------------------------------------------------------------
All Of My Scripts Can Be Found in Here !!!
viewtopic.php?f=304&p=190914
--------------------------------------------------------------------------------


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: Help
Thanked: 0 time(s)  Unread post Posted: Sun May 01, 2016 2:08 pm 
Silver Contributor
Silver Contributor



Joined: Wed Sep 05, 2012 10:00 am
Posts: 110
Been thanked: 9 time(s)
Has thanked: 22 time(s)
Contribution Points: 163
ahmedwaill wrote:
michlon wrote:
ahmedwaill wrote:
Attachment:
Bot.txt

Please check it first then tell me :)

bro i dont see the option for agro digis there :<
i mean the leader digis that attacks me there is no option to att those digis

when i've edited it I've edited the rgb of attacking all the digimons.. so it will attack the both leader and normal... and won't attack mc cards... just check it u will see

im always doing to att all digis with this macro becuse the agro that will kill me eather way thats why i asked to add agro option


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC


You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  


Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group